https://diabetesfrees.com/glycomet-review-just-the-truth-about-the-antidiabetic-drug/

recommendations on screening for chloroquine and hydroxychloroquine retinopathy

Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Què significa investigar?

La paraula “investigar” prové del terme llatí investigare que al seu torn deriva de vestigium, i que significava “recerca d’una pista”.

A investigar, com en qualsevol altre procés d’aprenentatge, s'aprèn investigant. D’alguna manera, cada dia investiguem perquè cada dia en plantegem preguntes. Investigar és sentir-nos apassionats per esbrinar què passa  o per què passa allò que passa. La investigació és, per tant, amiga de la curiositat i del coneixement, és buscar alguna resposta davant un dubte que volem afrontar sense quedar-nos en respostes donades o esperar que altres les busquin per nosaltres.

Investigant a partir d'obres d'art

Avui ens dedicarem a investigar i ho farem a partir d’un dels centres d’interès de la ciutat de Tarragona: la Rambla Nova, una avinguda de 45 m d'amplada i 700 m de llargada. La Rambla va des de la plaça de la Imperial Tàrraco (a l'oest) fins al Balcó del Mediterrani (a l'est). El seu ampli passeig central amb arbres acull una bona quantitat d’obres d’art.

Podeu respondre les preguntes a partir de les pistes que us ofereixen les imatges? Per cert, no totes les imatges són d’obres que es troben a la Rambla...

Títol:

Ubicació:

Autor:

Material:

Inauguració:

A qui representa?:

imatge1

Títol:

Nom popular:

Ubicació:

Autor:

Material:

Inauguració:

imatge4

Títol:

Ubicació:

Autor versió original:

Material versió original:

Inauguració de la versió original:

Autor còpia:

Material de la còpia:

Inauguració còpia:

imatge2

Títol:

Ubicació:

Autor:

Alçada:

Quantitat de figures que apareixen:

Material:

Inauguració:

imatge5

Tema:

Ubicació:

Autor:

Superfície:

Inauguració aproximada:

imatge3

    Materials elaborats per Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.