North Lauderdale normal post prandial

http://doneriteconstruction.com/99571-cs62547-allstar-slots-online-casino-bonussen.html

Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel
Inici Pretextos per filosofar Curiositats filosòfiques Pensament modern Voltaire, un pseudònim amb molt d'èxit

Voltaire, un pseudònim amb molt d'èxitvoltaireFrançois Marie Arouet, més conegut com Voltaire (París, 1694-1778), va ser un dels principals representants de la il·lustració i que inaugura la figura de l'intel·lectual compromès amb la defensa de la justícia, de la veritat i la llibertat de pensament. L'èxit del seu pseudònim és evident, tothom el coneix, però quin és el seu origen?

Segons alguns, deriva de "Petit Volontaire", expressió que feien servir els seus familiars per referir-s'hi de petit. Una altra versió, més versemblant, considera que Voltaire és l'anagrama d'«AROUET L(e) J(eune)» (‘Arouet, el jove’), escrites en llatí: AROVETLI. Ja sabeu que un anagrama és un mot o una frase formats per la transposició de les lletres d'un altre mot o una altra frase. Per exemple, l'anagrama d'anagrama és amagaran.

Una altra teoria assenyala que pot tractar-se del nom d'un petit feu possessió de la seva mare; també s'ha dit que pot ser un sintagma verbal: "voulait faire taire" i que, en francès antic, significa "desitjava fer callar", per això "vol-taire". També pot ser que, a causa del seu pensament innovador, el terme provingui de les síl·labes de la paraula Re-vol-tai (revoltós) en un altre ordre.

Segurament, però, l'elecció del pseudònim que el jove Arouet adopta, després de la seva detenció en 1717, és una combinació de vàries d'aquestes hipòtesis.

Materials elaborats per Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.