glucovance 250 Chevilly-Larue

buy chloroquine phosphate uk Zhirnovsk

Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel
Inici Psicologia

Psicologia

La Psicologia és la ciència que estudia el comportament humà. Encara que aquesta definició sol acceptar-se de manera generalitzada, el que s'ha entès com "Psicologia" al llarg de la història de la filosofia i de la ciència ha anat variant considerablement. L'origen etimològic de la paraula "psicologia" està en la veu grega psique, que significa "ànima", i logos que significa coneixement racional.

La Psicologia és molt antiga, almenys com a disciplina que reflexiona de manera racional sobre les incògnites que va poder presentar la naturalesa humana. En aquest sentit es pot dir que va tenir el seu origen en la Filosofia i que és pràcticament tan antiga com aquesta. No obstant això la Psicologia entesa com una ciència que respongui en alguna mesura al model científic experimental modern ha de ser considerada com una disciplina molt jove: no arriba a tenir dos segles d'antiguitat.

Materials elaborats per Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.